Συνεντεύξεις

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Λούη Πατσαλίδη στην offsite : «Δεν είμαι νουμερολάτρης”!

Μια αποκλειστική συνέντευξη του Λούη Πατσαλίδη στον Μιχάλη Σταύρου που θα συζητηθεί.

Την πρώτη του συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο δημοφιλής stand-up comedian Λούης Πατσαλίδης αποκλειστικά στην offsite μετά το τέλος της επιτυχημένης σεζόν για το «The Λούης Night Show» στον ALPHA Κύπρου.

Ο Λούης Πατσαλίδης μιλά για όλους και για όλα καί δίνει αποκαλυπτικές απαντήσεις…Η συνεργασία του με τον ALPHA Κύπρου, η «μετακόμιση του στον  ALPHA  Ελλάδος», το ΣΙΓΜΑ, τα πισώπλατα μαχαιρώματα από φίλους και εχθρούς, τα κακόβουλα δημοσιεύματα,τα νούμερα τηλεθέασης και τα νέα του σχέδια.

Βρισκόμαστε στο τέλος μιας  άκρως επιτυχημένης σεζόν για το «The Λούης Night Show». Μάλιστα  η τελευταία εκπομπή που μεταδόθηκε ζωντανά από το Δημοτικό Θέατρο Ιδαλίου στα Δυναμικά Κοινά  κατάφερε να ακουμπήσει το εντυπωσιακό ποσοστό 51,7%. Πως αισθάνεσαι που ο κόσμος σου δείχνει την προτίμηση του και μάλιστα σε ακολούθησε στο νέο σου σπίτι τον Alpha Κύπρου.

Δεν θα μπορούσα να αισθάνομαι τίποτε άλλο εκτός από τιμή και ευγνομωσύνη για τη στήριξη του κόσμου. Το ότι μας ακολούθησε και στο νέο μας σπίτι, τον ALPHA Κύπρου, δείχνει ότι περνά καλά με αυτό που παρακολουθεί και αυτό έχει σημασία.

Σύμφωνα με την AGB είναι το πιο υψηλό ποσοστό που έχεις καταγράψει ποτέ… πως νιώθεις γι’ αυτό;

Προσπαθώ να μην είμαι “νουμερολάτρης”. Φυσικά και μας χαροποιούν τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης μιας και μέσα από τις μετρήσεις αντικατοπτρίζεται η στήριξη του κοινού όμως ακόμα πιο σημαντικό για μας είναι η αγάπη του κόσμου στην καθημερινότητα μας, στο δρόμο όπως και στην παρουσία του στα γυρίσματα. Πάνω από 1400 άτομα βρέθηκαν στο season finale μας με ακόμη 4 χιλιάδες στο waiting list. Πέρα από τα μηχανάκια, αυτή, η έμπρακτη αγάπη και στήριξη του κόσμου είναι αυτή που μας χαροποιεί.

Νιώθεις ότι δικαιώθηκες με την πολυσυζητημένη μεταγραφή σου στον Alpha Κύπρου; Πρόσφατα, ανανεώθηκε το συμβόλαιο σου για ακόμη μια σεζόν, κάτι που δείχνει πως το κανάλι σε εμπιστεύεται…

Φυσικά. Το ότι ικανοποιήθηκαν οι στόχοι που έθεσε το κανάλι δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη του είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Θα τολμούσες να συγκρίνεις τον ALPHA Κύπρου σε σχέση με προηγούμενες επαγγελματικές σου εμπειρίες; 

Κάθε τηλεοπτική στέγη και κάθε επαγγελματική συνεργασία είναι διαφορετική – από τη κάθε μία κρατάω μόνο τα καλά. Θα ήταν άδικο να μπω στη διαδικασία σύγκρισης.

Βέβαια δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα, με το που ανακοινώθηκε η συνεργασία σου με τον ALPHA Κύπρου κατέβασαν την σελίδα της εκπομπής από το Facebook. Πως ένιωσες εκείνη την μέρα και πως αντιμετωπίζεις τους επικριτές σου;

Ήταν όντως μια θλιβερή ενέργεια μιας και ήταν ο βασικός τρόπος επικοινωνίας με τους φίλους της εκπομπής. Δεν δικαιολογούνται όλες οι ενέργειες από τον ανταγωνισμό, ειδικά από ανθρώπους με τους οποίους ως ομάδα είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Το θέμα για μας θεωρείται λήξαν και αφήνουμε τη δουλειά μας και την στήριξη του κόσμου να απαντά στους επικριτές μας.

Επίσης συγκεκριμένο έντυπο σε είχε κατακρίνει εσένα και την ομάδα σου… 

Κάθε καλόπιστη κριτική είναι ευπρόσδεκτη, δεν είναι λίγες οι φορές που προχωρήσαμε μαζί με την ομάδα σε αλλαγές στην εκπομπή μετά από αυστηρές κριτικές που μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι. Εάν η κριτική όμως γίνεται κακόβουλα και κατευθυνόμενα χωρίς να υπάρχει καμιά βάση πέρα από την πικρία τότε αυτή εκθέτει αυτούς που την ασκούν και όχι εμάς.

Έχεις διαβάσει κάτι για σένα που να σε πίκρανε πραγματικά;

Δεν λαμβάνω τίποτα σε προσωπικό επίπεδο. Στη δουλειά μπορώ να δεκτώ όλα όσα γράφονται φτάνει να μην αγγίζουν καθ’ ουδένα τρόπο την οικογένεια μου – και ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Το πρώην κανάλι σου έχει προχωρήσει με stand up comedy… το έχεις δει καθόλου και πως το σχολιάζεις;

Παρακολουθώ τα πάντα στη τηλεόραση αλλά δεν θα ήθελα να σχολιάσω άλλες εκπομπές παρόμοιου σκεπτικού – δεν θα ήταν ούτε δίκαιο ούτε σωστό.

Φέτος για λίγο χρονικό διάστημα είχες την Γεωργία Γεωργίου μαζί σου  η οποία αποχώρησε στα μέσα της σεζόν από την εκπομπή ενώ την θέση της πήρε ο Παναγιώτης Κυριάκου. Πως διαχειρίστηκες αυτή την αλλαγή;

Με την Γεωργία περάσαμε πολύ όμορφα στην αρχή της σεζόν αλλά το πήγαινε έλα από Αθήνα ήταν δύσκολο. Η ομάδα αποφάσισε αντί να προχωρήσει στην αντικατάσταση της από άλλη κοπέλα να προχωρήσει με μια διαφορετική ιδέα, με τον Παναγιώτη να μπαίνει στην εκπομπή με πιο “παρεΐστικη” διάθεση. Δεν σου κρύβω ότι δέσαμε αμέσως και είναι με μεγάλη χαρά που θα είναι μαζί μας και την επόμενη σεζόν.

Στην τελευταία εκπομπή είδαμε την επανεμφάνιση της Τζιώρτζιας Παναγή. Υπάρχει περίπτωση να την δούμε και την επόμενη σεζόν στο πλευρό σου;

Η εμφάνιση της αγαπημένης μου Τζώρτζιας έγινε ειδικά για την τελευταία εκπομπή. Θα ήθελα να την ευχαριστήσω δημόσια που ποτέ δεν μας χαλά χατίρι, σε ότι κι αν της ζητήσουμε. Δεν έχουμε συζητήσει ενδεχόμενο επιστροφής της στην εκπομπή, άλλωστε η ίδια έχει άλλα τηλεοπτικά σχέδια εξ’ όσον γνωρίζω και θα τη στηρίζω 100% σε ότι κι αν κάνει.
Γράφτηκε ότι η εκπομπή το καλοκαίρι θα μεταδίδεται από τον  Alpha Ελλάδος. Ισχύει κάτι τέτοιο; Έχουν γίνει συζητήσεις η εκπομπή από την νέα σεζόν να βγαίνει η ζωντανά και στην Ελλάδα;

Έγινε συμφωνία να ξεκινήσουν να μεταδίδονται μονταρισμένες εκπομπές και στον ALPHA Ελλάδος μέσα στο Καλοκαίρι. Έχουν μονταριστεί τα πρώτα επεισόδια και θα βγουν στον αέρα σύντομα. Αναλόγως με την απόδοση τους στην Ελλάδα, θα συζητήσουμε ξανά για τα περαιτέρω.

Τι εκπλήξεις να περιμένουμε από σένα την νέα τηλεοπτική σεζόν;

Όπως και κάθε χρόνο, θα προχωρήσουμε σε ένα φρεσκάρισμα της εκπομπής ούτως ώστε να ανανεωθούμε κι εμείς οι ίδιοι. Έχουμε βάλει διάφορες ιδέες στο τραπέζι τις οποίες μελετάμε. Ανάμεσα σε άλλα, τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα προσθέσουμε στη δομή της εκπομπής μαγνητοσκοπημένα βίντεο που θα τρολάρουν θέματα της επικαιρότητας καθώς και ξεκαρδιστικές δοκιμασίες (challenge) μεταξύ του Παναγιώτη και μένα.

Το ότι είσαι από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα του νησιού μας, πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή σου; Το ότι ο κόσμος σε αναγνωρίζει στο δρόμο, το ότι μπορεί να πας κάπου και να ακούς ψιθύρους “Αυτός είναι ο Λούης που βγαίνει στην τηλεόραση”. Υπάρχει κάποιο αστείο περιστατικό που μπορείς να μοιραστείς μαζί μας που σου  έτυχε με την επαφή σου με τον κόσμο;

Όπως έχω πει, η αγάπη του κόσμου με συγκινεί, όπου κι αν βρεθώ. Χθες το μεσημέρι στη παραλία, μαζεύτηκε πολύς κόσμος και έκανε το δικό του stand up comedy καθώς άπλωνα το τεράστιο μου σώμα στη ξαπλώστρα. Με τις συζητήσεις που κάναμε μετά, κάναμε κοιλιακούς απ’ τα γέλια.

 

Φιλίες από τον χώρο έκανες; 
Φυσικά και μάλιστα δυνατές. Στην ομάδα μου πλέον έχω ανθρώπους που πρώτα είμαστε φίλοι και μετά συνεργάτες. Από τον ευρύτερο τηλεοπτικό χώρο δεν έχω τόσο δυνατές φιλίες μιας και ανοίγομαι μόνο στους στενούς μου συνεργάτες.

Έχεις προδοθεί από «φίλους» του επαγγελματικού χώρου; 
Δεν νομίζω να έχω δώσει βάση για κάτι τέτοιο.

Έχεις καθημερινά ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα προσπαθείς να ξεκλέβεις χρόνο για την οικογένεια σου; Όταν έχεις ελεύθερο χρόνο πως σου αρέσει να τον περνάς με την γυναίκα σου και τα παιδιά σου;

Πάντα προτεραιότητα μου είναι η οικογένεια μου. Φροντίζω ούτως ώστε τα ωράρια μου να συμβαδίζουν με ποιοτικό χρόνο με την Αστέρω και τα παιδιά. Δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν και να αισθάνονται ότι ο πατέρας τους ήταν απών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *