Ποιος είμαι:

Γεννήθηκα το 1980 σπουδαία χρονιά, για να καταλάβετε πόσο σπουδαία, το 1980 ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ κηρύσσει εμπάργκο στα σιτηρά της ΕΣΣΔ, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρχίζει η εποχή του Συστήματος Παγκόσμιας Γεωγραφικής Θέσης ή GPS, η Κούβα αναγνωρίζει τη Δυτική Σαχάρα, το Ισραήλ και η Αίγυπτος συνάπτουν διπλωματικές σχέσεις και βεβαίως να μην ξεχάσω στην Ελλάδα πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της οδικής παράκαμψης Αχλαδόκαμπου.

Από την ηλικία των 13, ξεκινώ να γράφω τα πρώτα μου σατιρικά κείμενα, ένα πράγμα που το ξεκίνησα για πλάκα, αλλά μεγαλώνοντας είχα βάλει στόχο το χόμπι μου να το κάνω επάγγελμα!!! Το 2000 εργοδοτούμε στην Λαική Τράπεζα “σίουρη δουλειά γιε μου” ήταν τα λόγια του παπά μου που όπως κάθε γονιός που σέβεται τον εαυτό του έχει σαν όνειρο να δει το παιδί του να αποκαταστείτε σε μια “σίγουρη” δουλειά, πράγμα που στην Κύπρο μεταφράζεται σε τράπεζα ή στην κυβέρνηση!!!

Το Eurogroup όμως τον Μάρτιο του 2013, ήρθε να γκρεμίσει τα όνειρα όλων των γονιών του νησιού.  Έτσι και εγώ παίρνω την μεγάλη απόφαση να αφήσω τη σιγουριά της τράπεζας και επιτέλους τα επικεντρωθώ σε αυτό που πάντα μου άρεσε, να κάνω τον κόσμο να γελά!

Το 2006 εμφανίζομαι επαγγελματικά στην πρώτη μου παράσταση Stand up Comedy, κάτι που κάνω ανελλιπώς μέχρι σήμερα.

Το 2014 παρουσιάζω στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ τη σατιρική εκπομπή “Show & Αβλαβές” μέχρι το 2016 οπόταν και μετακομίζω στην τηλεόραση του ΑΛΦΑ ΚΥΠΡΟΥ όπου παρουσιάζω τη σατιρική εκπομπή “Λούης Night Show”

Είμαι επίσης μουσικός παραγωγός στον Παγκύπριο Μουσικό Σταθμό ΚΛΙΚ FM παρουσιάζοντας μαζί με τους Τάσο Θεοδώρου και Τάσο Σταυρίδη ένα από τα καλύτερα Breakfast Shows της Κυπριακής Ραδιοφωνίας.

Εν τω μεταξύ είμαι παντρεμένος τα τελευταία 10 χρόνια και έχω αποκτήσει 2 μικρά τερατάκια, μια κόρη πεντε χρονών και ένα γιο τριών!!!

Η οικογένεια μου είναι και η μεγαλύτερη μου έμπνευση.